Yritys

Yritys

Oy TransPeltola Ltd

Sopivan suuri, mutta ketterä kuljetusliike

TransPeltolalla on 21 omaa autoa ja saman verran vakituisia alihankkija-autoja. Hoidamme myös suuret projektit, mutta pk-yrityksen ketteryydestä emme luovu. Kuljetuksistasi vastaa nimetty yhteyshenkilö ja yllättävät kuljetuksiin liittyvät muutokset hoidetaan tarvittaessa myös ilta-aikaan.

TransPeltolan liikevaihto oli 03/2019 päättyneellä tikaudella 7,8 M€. Työllistämme 50 hlö.

Tavoitteena win-win

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään, koska sillä takaamme, että meillä työt jatkuvat. Paras kuljetusten hinta-laatusuhde asiakkaalle saavutetaan mm. kalustoinnovaatioilla, reittien ja aikataulujen optimoinnilla, tehokkaalla viestinnällä ja fiksulla tavalla ajattaa kalustoamme.

Olemme reilu kumppani

Noudatamme tilaajavastuulakia. Rekisteröitymällä tilaajavastuu.fi -palveluun, voit ladata TransPeltolan aina ajan tasalla olevat tilaajavastuulain edellyttämät tiedot ilmaiseksi. Lataa tilaajavastuuraportti

Henkilökuntamme on perehdytetty työtehtäviinsä, mutta jos teemme virheen, kannamme siitä vastuun. Taloudelliset vahingot kattaa vastuuvakuutuksemme.

Pitkät perinteet ja uusin teknologia samassa paketissa

TransPeltola on perustettu vuonna 1958, mutta olemme aina kehittäneet uutta. Vuosien varrella kalusto on monipuolistunut ja palvelutarjonta on laajentunut. Parhaillaan otamme käyttöön uutta toiminnanohjausjärjestelmää, joka yhdistää yrityksemme jokaisen työntekijän ja ajoneuvon sekä kattaa kaikki työvaiheet tilauksesta laskutukseen asti.

Laatu- ja turvallisuusarviointi SQAS

TransPeltolan toiminta arvioidaan Ceficin (The European Chemical Industry Council) toimesta kolmen vuoden välein SQAS-arvioinnissa (Safety and Quality Assessment for Sustainability). Lataa SQAS arviointitodistus

AEO-valtuutus

Tulli on tarkastanut TransPeltolan toiminnan sekä toimitilat ja myöntänyt TransPeltolalle AEO-valtuutuksen (Authorised Economic Operator eli valtuutettu taloudellinen toimija). AEO-toimijana TransPeltola sitoutuu noudattamaan tiukkoja turvallisuuteen liittyviä vaatimuksia ja vastaa näin omalta osaltaan globaalien toimitusketjujen turvallisuudesta.

TransPeltolan toimintaperiaatteet

Toimintamme perusta on yrityksemme toimintaperiaatteet, joita jokainen työntekijämme on sitoutunut noudattamaan. Lataa TransPeltolan toimintaperiaatteet.

Hankintapolitiikka

TransPeltolan hankinnoissa korostuvat turvallisuus, luotettavuus ja kustannustehokkuus. Tutustu TransPeltolan hankintapolitiikkaan.

Tietosuoja

Oy Transpeltola Ltd pitää yhteyttä yhteyttä kumppaneihinsa, sidosryhmiinsä ja asiakkaisiinsa. Viestimme voivat olla uutiskirjeitä, tiedotteita, kutsuja tapahtumiin tai muuta toimintaamme olennaisesti liittyvää viestintää. Tietoja säilytämme vastuullisesti ja noudatamme yrityksemme tietosuojapolitiikkaa. Mikäli ette halua vastaanottaa mitään viestintää yritykseltämme, pyydämme ilmoittamaan siitä kirjallisesti tietosuoja-asioista vastaavallemme Anu Kujansuulle.