Yritys

Yritys

Oy TransPeltola Ltd

TransPeltolan toiminnan ydin on erilaiset konttikuljetukset, mutta kuljetamme myös paljon muuta. Toimimme pääasiassa Suomessa ja lisäksi hoidamme Venäjän ja Pohjoismaiden välistä liikennettä. Hoidamme suuret ja pienet projektit sekä arvostamme pitkäaikaista yhteistyötä asiakkaidemme kanssa. Palvelemme teollisuusyrityksiä (mm. paperiteollisuus, kemianteollisuus, muoviteollisuus, lasinjalostus ja rakennusteollisuus) sekä huolintaliikkeitä ja varustamoita.

TransPeltolan on perustettu v. 1958. Työllistämme n. 50 hlö.

Meillä on kokemusta mm. suurien volyymien hallinnasta,  kuljetusmuotojen tehokkaasta yhdistämisestä, lastiturvallisuuden varmistamisesta, asiakasprojekteja varten tehdyistä investoinneista ja kokonaan uudenlaisten tuotteiden kuljettamisesta. Moni projektina alkanut yhteistyö on myöhemmin muuttunut pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi asiakkaamme kanssa.

Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään, koska sillä takaamme, että meillä työt jatkuvat. Paras kuljetusten hinta-laatusuhde asiakkaalle saavutetaan mm. kalustoinnovaatioilla, reittien ja aikataulujen optimoinnilla, tehokkaalla viestinnällä ja fiksulla tavalla ajattaa kalustoamme.

Noudatamme tilaajavastuulakia. Voit tehdä pikatarkastuksen yrityksemme tilaajastuutiedoista ilman rekisteöitymistä Zeckit palvelussa. Jos rekisteröidyt palveluun, voit lisäksi ladata TransPeltolan aina ajan tasalla olevan tilaajavastuuraportin ilmaiseksi.

Henkilökuntamme on perehdytetty työtehtäviinsä, mutta jos teemme virheen, kannamme siitä vastuun. Taloudelliset vahingot kattaa vastuuvakuutuksemme.

TransPeltola on perustettu vuonna 1958, mutta olemme aina kehittäneet uutta. Vuosien varrella kalusto on monipuolistunut ja palvelutarjonta on laajentunut. ICT-kehitys yrityksessämme on jatkuvaa.

TransPeltolan toiminta arvioidaan Ceficin (The European Chemical Industry Council) toimesta kolmen vuoden välein SQAS-arvioinnissa (Safety and Quality Assessment for Sustainability).

Tulli on tarkastanut TransPeltolan toiminnan sekä toimitilat ja myöntänyt TransPeltolalle AEO-valtuutuksen (Authorised Economic Operator eli valtuutettu taloudellinen toimija). AEO-toimijana TransPeltola sitoutuu noudattamaan tiukkoja turvallisuuteen liittyviä vaatimuksia ja vastaa näin omalta osaltaan globaalien toimitusketjujen turvallisuudesta.

Toimintamme perusta on yrityksemme toimintaperiaatteet, joita jokainen työntekijämme on sitoutunut noudattamaan. Lataa TransPeltolan toimintaperiaatteet.

TransPeltolan tavoitteena on tehdä ympäristöstämme parempi paikka elää ja toimia. Haluamme omalla toiminnallamme säästää luonnonvaroja ja energiaa sekä toimia samalla myös kustannustehokkaasti. Lue TransPeltolan ympäristöpolitiikka.

TransPeltolan hankinnoissa korostuvat turvallisuus, luotettavuus ja kustannustehokkuus. Tutustu TransPeltolan hankintapolitiikkaan.

Oy Transpeltola Ltd pitää yhteyttä yhteyttä kumppaneihinsa, sidosryhmiinsä ja asiakkaisiinsa. Viestimme voivat olla uutiskirjeitä, tiedotteita, kutsuja tapahtumiin tai muuta toimintaamme olennaisesti liittyvää viestintää. Tietoja säilytämme vastuullisesti ja noudatamme yrityksemme tietosuojapolitiikkaa. Mikäli ette halua vastaanottaa mitään viestintää yritykseltämme, pyydämme ilmoittamaan siitä kirjallisesti tietosuoja-asioista vastaavallemme Anu Kujansuulle.