Yritys

Yritys

Oy TransPeltola Ltd

TransPeltolan toiminnan ydin on monipuoliset konttikuljetukset. Jos tuotteen voi lastata konttiin, me voimme sen varmasti kuljettaa. Toimimme Suomessa sekä Baltian ja Pohjoismaiden alueella. Asiakkaitamme ovat teollisuusyritykset (mm. paperiteollisuus, kemianteollisuus, muoviteollisuus, lasinjalostus ja rakennusteollisuus), huolintaliikkeet sekä varustamot.

TransPeltolan on perustettu vuonna 1958. Olemme osa Cargo Handling Groupia.

Meillä on kokemusta suurien kuljetusvolyymien hallinnasta,  kuljetusmuotojen tehokkaasta yhdistämisestä, lastiturvallisuuden varmistamisesta, asiakasprojekteja varten tehdyistä investoinneista ja kokonaan uudenlaisten tuotteiden kuljettamisesta. Moni projektina alkanut yhteistyö on myöhemmin muuttunut pitkäaikaiseksi kumppanuudeksi asiakkaamme kanssa. Haluamme auttaa asiakkaitamme menestymään, koska sillä takaamme, että meillä työt jatkuvat.

Noudatamme tilaajavastuulakia ja olemme Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Voit tehdä pikatarkastuksen yrityksemme tilaajavastuutiedoista ilman rekisteöitymistä Zeckit palvelussa. Jos rekisteröidyt palveluun, voit lisäksi ladata TransPeltolan aina ajan tasalla olevan tilaajavastuuraportin ilmaiseksi.

Henkilökuntamme on perehdytetty työtehtäviinsä, mutta jos teemme virheen, kannamme siitä vastuun. Taloudelliset vahingot kattaa vastuuvakuutuksemme.

TransPeltolan toiminta arvioidaan Ceficin (The European Chemical Industry Council) toimesta kolmen vuoden välein SQAS-arvioinnissa (Safety and Quality Assessment for Sustainability).

Tulli on tarkastanut TransPeltolan toiminnan sekä toimitilat ja myöntänyt TransPeltolalle AEO-valtuutuksen (Authorised Economic Operator eli valtuutettu taloudellinen toimija). AEO-toimijana TransPeltola sitoutuu noudattamaan tiukkoja turvallisuuteen liittyviä vaatimuksia ja vastaa näin omalta osaltaan globaalien toimitusketjujen turvallisuudesta.

Toimintamme perusta on yrityksemme toimintaperiaatteet, joita jokainen työntekijämme on sitoutunut noudattamaan. Lataa TransPeltolan toimintaperiaatteet.

TransPeltolan tavoitteena on tehdä ympäristöstämme parempi paikka elää ja toimia. Haluamme omalla toiminnallamme säästää luonnonvaroja ja energiaa sekä toimia samalla myös kustannustehokkaasti. Lue TransPeltolan ympäristöpolitiikka.

TransPeltolan hankinnoissa korostuvat turvallisuus, luotettavuus ja kustannustehokkuus. Tutustu TransPeltolan hankintapolitiikkaan.

Oy Transpeltola Ltd pitää yhteyttä yhteyttä kumppaneihinsa, sidosryhmiinsä ja asiakkaisiinsa. Viestimme voivat olla uutiskirjeitä, tiedotteita, kutsuja tapahtumiin tai muuta toimintaamme olennaisesti liittyvää viestintää. Tietoja säilytämme vastuullisesti ja noudatamme yrityksemme tietosuojapolitiikkaa. Mikäli ette halua vastaanottaa mitään viestintää yritykseltämme, pyydämme ilmoittamaan siitä kirjallisesti tietosuoja-asioista vastaavallemme Anu Kujansuulle.