Kalusto

Kalusto

Kalusto monipuoliseen kuljettamiseen

TransPeltolan kuljetusten kivijalka on konttikuljetuksissa, mutta kuljetamme myös mm. betonielementtejä ja tasolasia sekä hoidamme erikoiskuljetuksia monipuolisella kalustollamme.

Konttikuljetukset

Kuljetamme, puramme ja lastaamme kaikki merikontit, bulk-kontit ja tankkikontit (myös ADR). Konttikuljetuksissa käytämme mm. seuraavaa kalustoa: konttialustat 20′-45′ konteille, HCT-yhdistelmät, B-trailerit, kippaavat konttialustat, itselastaava side loader.

Allasperävaunut ja erikoiskuljetukset

Lasia ja betoneilementtejä kuljetamme allasperävaunuilla (inloader, flatliner). Hoidamme myös erikoiskuljetukset matalalla ja jatkettavalla pokkarekalla.

Tutustu kalustoomme

  • Konttialustat 20′-45′ konteille
  • HCT-yhdistelmät: esim. 2 x 45′ tai 4 x 20′ konttien kuljetus samanaikaisesti.
  • Kippaavat alustat: 20′, 30′ ja 40′ konttien kippaus
  • Side loader (itselastaava perävaunu): kontin nosto autoon/autosta side loaderin omilla nostureilla, erillistä nosturikalustoa tarvita. Myös ADR-konttien nostot.
  • Kompressorit autoissa: konttien purku paineella
  • Konttien siirtäminen alustalla hydraulisesti: raskaat 20′ kontit kuljetetaan aina turvallisesti keskiasennossa. Purkausta varten kontti voidaan siirtää hydraulisesti taka-asentoon.
  • ADR-varusteltu kalusto: kuljetamme kaikkia kemikaaleja/vaarallisia aineita.

Betonielementtejä kuljetamme allasperävaunuilla (flatliner), jotka mahdollistavat mm. 4 m korkeiden elementtien kuljetuksen ilman erikoiskuljetuslupaa. Lue lisää elementtikuljetuksista.

Inloader-perävaunut on räätälöity tasolasin kuljettamiseen. Automaattisen hydropush-tuentajärjestelmän vuoksi lastaaminen ja purkaminen on nopeaa ja kuljetus on turvallinen.

Matala ja jatkettava pokkarekka soveltuu pitkien ja/tai korkeiden lastien kuljettamiseen. Trailerin pohjakorkeus on 85 cm.