Kalusto

Kalusto

Kalusto: konttialustat, allasperävaunut, erikoiskuljetukset

TransPeltolan kuljetusten kivijalka on konttikuljetuksissa ja konttien kuljettamiseen sekä erilaisten lastien purkamiseen meillä on monipuolinen kalusto. Allasperävaunuilla kuljetamme betonielementtejä ja tasolasia. Hoidamme myös erikoiskuljetuksia: pitkille ja/tai korkeille lasteille meillä on monipuolinen jatkettava ja matala pokkarekka.

Side loader perävaunu Kotka / Hamina

Itselastaava side loader perävaunu nostaa perävaunun omilla nostureilla kontin maahan ja maasta takaisin konttialustan päälle. Ulkopuolista nosturia tai muuta henkilökuntaa ei tarvita. Side loaderimme nostaa 20′, 30′ ja 40′ kontteja ja sen nostokapasiteetti on 33 tn. Side loader on ADR-varusteltu, joten voimme nostaa myös mm. tankkikontteja / vaarallisia aineita. Side loaderin asemapaikka on Kotka / Hamina ja toiminta-alueemme on koko Suomi.

Konttikuljetukset: kippaavat alustat, HCT, side loader

Kuljetamme, puramme ja lastaamme kaikki merikontit, bulk-kontit ja tankkikontit (myös ADR). Konttikuljetuksissa käytämme mm. seuraavaa kalustoa: konttialustat 20′-45′ konteille, HCT-yhdistelmät, B-trailerit, kippaavat konttialustat, itselastaava side loader perävaunu.

Allasperävaunut ja erikoiskuljetukset

Lasia ja betoneilementtejä kuljetamme allasperävaunuilla (inloader, flatliner). Hoidamme myös erikoiskuljetukset matalalla ja jatkettavalla pokkarekalla.

Tutustu kalustoomme

  • Konttialustat 20′-45′ konteille
  • HCT-yhdistelmät: esim. 2 x 45′ tai 4 x 20′ konttien kuljetus samanaikaisesti.
  • Kippaavat alustat: 20′, 30′ ja 40′ konttien kippaus
  • Side loader (itselastaava perävaunu): kontin nosto autoon/autosta side loaderin omilla nostureilla, erillistä nosturikalustoa tarvita. Myös ADR-konttien nostot.
  • Kompressorit autoissa: konttien purku paineella
  • Konttien siirtäminen alustalla hydraulisesti: raskaat 20′ kontit kuljetetaan aina turvallisesti keskiasennossa. Purkausta varten kontti voidaan siirtää hydraulisesti taka-asentoon.
  • ADR-varusteltu kalusto: kuljetamme kaikkia kemikaaleja/vaarallisia aineita.

Betonielementtejä kuljetamme allasperävaunuilla (flatliner), jotka mahdollistavat mm. 4 m korkeiden elementtien kuljetuksen ilman erikoiskuljetuslupaa. Lue lisää elementtikuljetuksista.

Inloader-perävaunut on räätälöity tasolasin kuljettamiseen. Automaattisen hydropush-tuentajärjestelmän vuoksi lastaaminen ja purkaminen on nopeaa ja kuljetus on turvallinen.

Matala ja jatkettava pokkarekka soveltuu pitkien ja/tai korkeiden lastien kuljettamiseen. Trailerin pohjakorkeus on 85 cm.