Rekrytointi

Hae meille töihin!

Täytä tässä työhakemus, jos haluat mukaan meidän huippujengiin! Voit olla pitkän kokemuksen omaava alan konkari tai vasta alalle tullut nuori, joka haluaa oppia uutta ja hallita monipuolisia kuljetusalan töitä.

Haemme  nyt AJOJÄRJESTELIJÄÄ kesätöihin sekä USEITA KULJETTAJIA Kouvolaan mm. HAKE- ja BULK-kuljetuksiin (vakituinen työsuhde tai kesätyö)

Ajojärjestelijän työhön kuuluvat mm. kuljetustilausten käsittely, kuljetusten suunnittelu sekä yhteydenpito asiakkaiden, kuljettajien ja huollon kanssa. Työssä hyödynnetään Panther-toiminnanohjausjärjestelmää. Emme vaadi aikaisempaa kokemusta ajojärjestelijän tehtävistä vaan halu oppia ja reipas asenne työn tekemistä kohtaan on tärkeintä.

Kuljettajia haemme mm. hake- ja bulk-kuljetuksiin. Työtä tehdään kahdessa vuorossa ja autojen asemapaikka on Kouvola. Hakijalla tulee olla E-ajokortti sekä ammattipätevyys. ADR-ajolupa sekä tekniikan tuntemus on suuri etu.

Tervetuloa työskentelemään palkittuun yritykseen – TransPeltola sai Kymen Yrittäjien maakunnallisen vuoden 2018 vuoden yritys -palkinnon!

Nimi *

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Puhelinnumero *

Sähköposti

Syntymävuosi *

Varusmiespalvelus *

Jos suoritettu, varusmiespalveluksen suorittamisvuosi

Ajokortti *

ADR *

Ammatti *

Koulutus *

Minulla on aiempaa kokemusta *

Kuljetusalan työkokemus *

Ammattipätevyys *

Aiemmat kuljetusalan työnantajat

Kerro aikaisemmista kuljetusalan työtehtävistäsi

Muu työkokemus

Kielitaito *

Jos muu, mikä?

Mahdollisuus osa-aikatyöhön *

Mahdollisuus vuorotyöhön *

Tuuraukset / tilapäinen kiireapu *

Liitä CV(.pdf, .doc, .docx. Max 2 Mt)

Liitä kuva (.jpg, .jpeg, .png, .gif. Max 2 Mt)

Mistä sait tiedon työpaikasta?

Jos muu, mistä?